Διάψευση Ζαγοράκη για τα περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2005 11:43
UPD:16:02
A- A A+

Ο αρχηγός της Εθνικής Ποδοσφαίρου, Θοδωρής Ζαγοράκης, διέψευσε τα περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, με δήλωσή του στο προσωπικό του σάιτ www.zagorakis.gr .

Αναλυτικά η δήλωσή του διεθνή μέσου:

«Τον τελευταίο μήνα και ειδικότερα την προηγούμενη εβδομάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεων μου στο Confederations Cup με την εθνική ομάδα, στο σύνολο του ελληνικού και ευρωπαϊκού Τύπου εμφανίστηκε να μου έχουν γίνει προτάσεις από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ παρουσιάστηκε ως σίγουρη η συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ.

Είναι γνωστή η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ανήκω στο έμψυχο δυναμικό της BOLOGNA F.C. με την οποία έχω συμβόλαιο και μάλιστα "κλειστό" έως τον Ιούνιο του 2006. Δεν έχω λοιπόν το δικαίωμα να διαπραγματεύομαι με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, πόσο μάλλον να έχω συμφωνήσει, όπως αναγράφηκε σε αρκετές ελληνικές και ξένες εφημερίδες. Σέβομαι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όπως πιστεύω ότι σέβονται και όλες οι ομάδες, τους νόμους που διέπουν το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο».

«Δηλώνω ότι περιμένω την ειδοποίηση της ομάδας μου, BOLOGNA F.C., για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που όπως γνωρίζω θα αρχίσει στις 18 Ιουλίου 2005», καταλήγει στη δήλωσή του ο αρχηγός της Εθνικής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις