Π. Σκουρλέτης: Διαψεύστηκαν όσοι προέβλεπαν υποχώρηση για τον ΑΔΜΗΕ

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 14:56
UPD:15:10
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Πολλοί είπαν ότι την πατήσαμε και θα υπήρχαν πιέσεις για να αλλάξουμε τον νέο ΑΔΜΗΕ, τον νόμο για την μη ιδιωτικοποίησή του και την κατάργηση του νόμου για την μικρή ΔΕΗ. Διαψεύσθηκαν», είπε χαρακτηριστικά (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες των ΜΜΕ που προέβλεπαν ότι θα έχουμε υποχώρηση», τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης παρουσιάζοντας στην Βουλή την τροπολογία για τον ΑΔΜΗΕ.

«Πολλοί είπαν ότι την πατήσαμε και θα υπήρχαν πιέσεις για να αλλάξουμε τον νέο ΑΔΜΗΕ, τον νόμο για την μη ιδιωτικοποίησή του και την κατάργηση του νόμου για την μικρή ΔΕΗ. Διαψεύσθηκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Π. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση βρίσκει τρόπους σε δύσκολες συνθήκες να βάζει ένα κοινωνικό πρόσημο» και αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΔΕΗ ότι από 1η Ιουλίου θα πάμε σε εκπτώσεις στα τιμολόγια για τους συνεπείς πελάτες συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι στη ρύθμιση των 36 δόσεων.

ΒΟΥΛΉ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ

«Πρώτη φορά έχουμε σημάδια αποκλιμάκωσης της πίεσης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και αυτό, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου, μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε μειώσεις», πρόσθεσε.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή