Στην πρώτη γραμμή για την προσφυγική κρίση η LEO Pharma Hellas

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 13:53
UPD:14:29
leo-pharma.gr
A- A A+

Περισσότερα από 1.500 φαρμακευτικά σκευάσματα για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που εξυπηρετεί η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «PRAKSIS», παρέδωσε τον Απρίλιο, η LEO Pharma.

Πρόκειται για σκευάσματα για την ανακούφιση δερματολογικών παθήσεων (αλοιφές και γάζες), τα οποία αναμένεται να διατεθούν μέσα από τα ιατρικά προγράμματα και τις παρεμβάσεις της PRAKSIS σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ειδομένη καθώς επίσης, και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου το προσφυγικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος.

Ο πρόεδρος της «PRAKSIS», Τζανέτος Αντύπας, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας για την ευγενική τους προσφορά, ενώ εκ μέρους της LEO Pharma Hellas, ο γενικός διευθυντής, Νικόλαος Ραγκoύσης, δήλωσε τα εξής:

«Φιλοσοφία της επιχειρηματικής μας δραστηριοποίησης είναι η προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζουμε, πρωτοβουλίες όπως αυτές που αναλαμβάνει η δραστήρια σε θέματα Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης ΜΚΟ, αποτελούν πρόσφορο έδαφος για να αποδείξουμε το κοινωνικό μας προφίλ εν μέσω μιας τόσο δύσκολης εποχής».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή