Γ. Αλογοσκούφης: Η ευπρέπεια της κυβέρνησης να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία

Απάντηση στην αναφορά Φλωρίδη περί οικογένειας που έκανε «πάρτυ» σε βάρος των θυμάτων του ΧΑ
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2005 14:39
A- A A+

Να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία η ευπρέπεια της κυβέρνησης τόνισε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, με αφορμή δήλωση του βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη στη Βουλή, ο οποίος αναφέρθηκε σε γνωστή πολιτική οικογένεια, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε, είχε κάνει «πάρτυ» σε βάρος των θυμάτων του ΧΑΑ το 1999, και η οποία διέθετε -όπως είπε- 20 υπεράκτιες εταιρείες.

Ο κ. Αλογοσκούφης σχολίασε πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να προβάλλει στους αντιπάλους του χαρακτηριστικά που αφορούν τον ίδιο αποκλειστικά. «Κοίταζε τον εαυτό του στον καθρέπτη και μιλούσε. Να μιλά με στοιχεία και όχι με υπονοούμενα», είπε ο κ. Αλογοσκούφης σημειώνοντας ότι τα όσα λέγονται δεν αφορούν τον Καραμανλή και κανένα άλλο στην αίθουσα.

«Κατανοώ την αδυναμία σας και τα προβλήματά σας, που εμφανίζεστε εδώ ως τρία κόμματα σε συσκευασία ενός, αλλά μη προσπαθείτε να τα λύσετε εδώ», δήλωσε ο κ. Αλογοσκούφης καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να συνέλθει.

Για βουλευτή που έχει οφ-σορ εταιρείες και μπήκε στη Βουλή με δικαστικό πραξικόπημα έκανε λόγο και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Α. Μακρυπίδης.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή