«Διχασμένος» ο ισπανικός Τύπος για το 11ο τρόπαιο της Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 08:58
UPD:19:29
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Ο Τύπος της Μαδρίτης αποθεώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του Champions League, ωστόσο, στην Καταλονία μιλούν για «αδικία»!

Η «Marca» στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «Ατελείωτη δόξα» και προσθέτει: «Έντεκα τίτλοι! Τα γκολ του Ράμος και του Καράσκο έστειλαν τον τελικό στα πέναλτι. Ο Χουανφράν αστόχησε και ο Κριστιάνο ευστόχησο στο κρίσιμο».

Η «As» αναφέρει: «Η Ρεάλ κατάκτησε το 11ο Champions League. Και πάλι με πολύ σκληρό τρόπο απέναντι στην Ατλέτικο». 

Για «Υπέρτατη τιμωρία» μιλάει η «El Mundo Deportivo», η οποία αφού αναφέρει ότι «η Ρεάλ κατάκτησε το 11ο τρόπαιο στα πέναλτι» δεν ξέχασε και το γκολ του Ράμος: «Η Ρεάλ προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του αρχηγού της. Ο Χουανφράν αστόχησε στο καθοριστικό πέναλτι για μια Ατλέτικο που δεν άξιζε να χάσει». 

Η «Sport» στο ίδιο «μήκος κύματος»: «Μέγιστη τιμωρία. Σε έναν από τους πιο άδικους τελικούς όλων των εποχών η Ρεάλ κατάκτησε στη διαδικασία των πέναλτι το 11ο τρόπαιο. Γκολ-οφσάιντ πέτυχε ο Ράμος και ο Γκριεζμάν αστόχησε σε πέναλτι». 

Πιο... επιεικής ο ουδέτερος Τύπος. Χαρακτηριστικό το πρώτο θέμα της «Gazzetta Dello Sport»: «Αυτού μεγαλειότης, Ρεάλ. Ποδοσφαιρική γιορτή στο Σαν Σίρο, σε έναν τελικό που έσπασε καρδιές». 

Η έγκυρη γαλλική «L’ Equipe» προσθέτει: «Σπουδαία! Πέντε μήνες μετά την πρόσληψή του ο Ζιντάν οδήγησε τη Ρεάλ στον τίτλο σε έναν τελικό που έκοψε την ανάσα». 

Στο... δικό της παιδί αναφέρει η πορτογαλική «A Bola»: «Ο Ρονάλντο με τα χρυσά παπούτσια! Πέτυχε το καθοριστικό πέναλτι που χάρισε στη Ρεάλ το 11ο κύπελλο κι έγινε ο πρώτος Πορτογάλος που κατακτά τρεις φορές τον τίτλο». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις