Παναθηναϊκός: «Τέλος καριέρας» για Πέτριτς

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 19:42
UPD:19:43
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

«Κρεμάει τα παπούτσια του» ο Μλάντεν Πέτριτς, όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

«Αντίο» στα γήπεδα αποφάσισε να πει στα 35 του χρόνια ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος την εφετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από μυϊκούς τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε το σύλλογο. Με δήλωσή του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αν και ο Παναθηναϊκός του έκανε πρόταση ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά: «Κάποιες φορές μία φωτογραφία λέει περισσότερα από χίλιες λέξεις... Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να πω κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο πονάει, αλλά αύριο (29/5) θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Θέλω να πω ευχαριστώ στον προπονητή μου, Αντρέα Στραματσόνι, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και την πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά έπειτα από 19 χρόνια ως επαγγελματίας ήρθε η ώρα να πω αντίο!!!

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη γυναίκα μου, Δέσποινα Πέτριτς, που ήταν στο πλευρό μου και με υποστήριξε τα τελευταία 13 χρόνια! Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου και όλους τους οπαδούς για τις αξέχαστες στιγμές. Θα μου λείψετε εσείς και το όμορφο παιχνίδι!!».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις