Champions League: Με Αλίσια Κιζ και Αντρέα Μποτσέλι ο τελικός!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 17:30
UPD:17:32
REUTERS/Pawel Kopczynski
A- A A+

Πολύ τραγούδι θα προηγηθεί απόψε του μεγάλου τελικού του Champions League του Μιλάνου, ανάμεσα στη Ρεάλ και στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η UEFA σε συνεργασία με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της Τελετής Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, τον ερχόμενο Αύγουστο, αποφάσισαν να δώσουν ένα άκρως... μουσικό τόνο στο μεγάλο παιχνίδι του «Τζουζέπε Μεάτσα» και στο πλαίσιο αυτό έκλεισαν τη διεθνούς φήμης ποπ σταρ Αλίσια Κιζ.

Για πρώτη φορά ένα... είδωλο της μουσικής θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει το κοινό για περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του τελικού. Στο σόου θα συμμετάσχουν περίπου 400 άτομα από όλη την Ιταλία, εκτός από τους 20 στενούς συνεργάτες της Κιζ. 

Ο τελικός θα έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο για το 2016, καθώς 220 χώρες και σχεδόν 180 εκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθήσουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων. Στη σκηνή θα ανεβεί και ο σπουδαίος τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, συνοδευόμενος από τον Φράνκο Μπαρέζι και τον Χαβιέ Ζανέτι, προκειμένου να τραγουδήσει τον ύμνο του Champions League.

Οι δύο σπουδαίοι άσοι της Ίντερ θα είναι εκείνοι που θα μεταφέρουν μαζί το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο του επιβλητικού γηπέδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις