Οι String Theory Ensemble στο Μουσείο της Ακρόπολης

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 09:10
UPD:11:48
A- A A+

«Πολωνέζες» του Σοπέν, βαλκανικές μουσικές, συνθέσεις του Grieg δίπλα σε fados, τραγούδια της Άπω Ανατολής και από το ρεπερτόριο του Αργύρη Μπακιρτζή και των Χειμερινών Κολυμβητών, αλλά και από απρόσμενες περιοχές της ελληνικής δισκογραφίας, συνθέτουν τη συναυλία του συγκροτήματος String Theory Ensemble, που φιλοξενεί το Μουσείο της Ακρόπολης στον προαύλιο χώρο του, την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Με ελεύθερη είσοδο, η συναυλία του String Theory Ensemble περιλαμβάνει ετερόκλητο ρεπερτόριο, ανθολογημένο από τις παραστάσεις του συγκροτήματος: «Ένας παράξενος κόσμος» και «CHEAP: low - quality - high fun». Συμμετέχουν ο Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι - αφήγηση), ο Γιώργος Πατεράκης (concept - ενορχηστρώσεις - πιάνο), η Εύη Μάζη (φλάουτο - τραγούδι) και η Κωνσταντίνα Κυριαζή (βιολί).

Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου, όπως κάθε Παρασκευή, θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, και το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Το εστιατόριο φιλοξενεί το γνωστό μουσικό σύνολο της αθηναϊκής τζαζ σκηνής, την Ελισάβετ Μητσού στην κιθάρα, τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο (τηλεφωνικές κρατήσεις για το εστιατόριο: 210 9000915). 

Για τους επισκέπτες του Μουσείου που δεν επιθυμούν να δειπνήσουν, υπάρχει η δυνατότητα για ένα ποτό, ένα κρύο πιάτο ή γλυκό κατά προτίμηση, σε έναν ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου, χωρίς κράτηση.

Πληροφορίες

Μουσείο Ακρόπολης: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15 - Αθήνα, τηλ.: 210 9000900.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς