Billboard Music Awards 2016: Adele και The Weeknd σάρωσαν τα βραβεία

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 20:31
UPD:20:32
A- A A+

Μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις, ξεχωριστές εμφανίσεις και εντυπωσιακές παρουσίες, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην T-Mobile Arena του Λας Βέγκας όπου απονεμήθηκαν  τα μουσικά βραβεία Billboard Music Awards 2016, με παρουσιαστές τον Lucadris και την Ciara.

Ο 26χρονος Καναδός The Weeknd  και η 28χρονη Adele ήταν οι δύο καλλιτέχνες  που ξεχώρισαν. Ο πρώτος - με  συνολικά δεκαεννέα  υποψηφιότητες - απέσπασε οκτώ  βραβεία ενώ  η Adele πήρε πέντε, μεταξύ των οποίων και αυτό του καλύτερου καλλιτέχνη.

The Weeknd.

Ο Justin Bieber απέσπασε το βραβείο του καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη, ενώ για τη συνολική της προσφορά τιμήθηκε η Celine Dion, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το «Icon Award» από τον γιο της, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η τελετή ήταν αφιερωμένη στον Prince. Ο Weeknd, μάλιστα, του αφιέρωσε ένα από τα βραβεία, ενώ η Madonna τραγούδησε τραγούδια του.

Celine Dion.

Τη βραδιά «άνοιξε» η εκρηκτική πριγκίπισσα της ποπ Britney Spears, η οποία ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια της,  ενώ παρέλαβε και το Millenium Award.

Britney Spears.

Στη σκηνή ανέβηκαν, επίσης, οι Fifth Harmony, η Meghan Trainor, η Pink, ο Stevie Wonder αλλά και η Celine Dion που ερμήνευσε το «The Show Must Go On».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς