Super League: Φαβορί για την πρώτη θέση των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Πανιώνιο

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 20:05
UPD:20:22
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από τη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, σημείωσε τη δεύτερη νίκη σε τρεις συναντήσεις και τέθηκε επικεφαλής στην κατάταξη, τουλάχιστον προσωρινά, αναμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι που ακολουθεί ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε δυνατά και θα μπορούσε να σκοράρει στο 3ο λεπτό, όταν ο Λέοβατς έκανε τη σέντρα, ο Αθανασιάδης από κοντά μπήκε στη φάση για την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 22΄ ο Ανσαριφάντ βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Λέοβατς, στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 27΄ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, όταν ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Πανιωνίου και με βολέ έγραψε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του και στο 62΄ ο Μπαργκάν με εκτέλεση ανάγκασε τον Γλύκο σε θεαματική απόκρουση.

Τρία λεπτά αργότερα οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία: ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Τζαβέλλα κι έπαιξε το 1-2 με τον Μασούρα, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σωτήρια ο Μαλεζάς, ενώ στο 69΄ ο Χαλκιαδάκης απείλησε, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δήλωσε και πάλι παρών. 

Στο 77΄ η μακεδονική ομάδα έφτασε στο 0-2 με τον Μακ, που πήρε την μπάλα στην περιοχή, πέρασε τον Ρισβάνη και με ωραίο πλασέ διπλασίασε. Στο 88΄ ο Χατζησαΐας ανέτρεψε τον Καθάριο και ο Αρετόπουλος έδειξε πέναλτι, αλλά ο Οικονόμου σούταρε άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις