Σφαιρόπουλος: Πιο δύσκολο το έργο μας τώρα

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 23:22
UPD:23:26
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει πιο δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό, μετά την εντός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών, αλλά δεν απογοητεύεται.

«Μπήκαμε πολύ νωθρά, ενώ ο Παναθηναϊκός πολύ αποφασιστικά. Δεν είχαμε καλό ρυθμό. Έβαλαν εύκολα καλάθια, πήραν μια διαφορά που έφτασε και στο +12 και σε εκείνο το διάστημα η άμυνά μας δεν λειτουργούσε καθόλου, ενώ επιθετικά, αγχωθήκαμε, αργούσαμε να εκτελέσουμε και ήμασταν άστοχοι» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Ο Παναθηναϊκός είχε ρυθμό και τελείωσε το ημίχρονο με 47 πόντους. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, περάσαμε μπροστά, φτάσαμε στο 62-58, δεχτήκαμε μόλις 14 πόντους στην τρίτη περίοδο και βγάλαμε άμυνες και αιφνιδιασμούς. Στο φινάλε χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, ο Παναθηναϊκός ευστόχησε στα δικά του» πρόσθεσε.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι μια σειρά αγώνων, σίγουρα έχουμε πιο δύσκολο έργο τώρα, αλλά θέλουμε να ανακάμψουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που μας κόστισαν την ήττα» συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός. 

Στο τέλος, αναφέρθηκε στον Πρίντεζη και τις δύσκολες ώρες που περνά ο διεθνής φόργουορντ μετά το θάνατο το πατέρα του. «Θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια που είχε. Ο Γιώργος έδειξε μεγαλείο ψυχής θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της ομάδας και συνεχίζοντας όλη την προετοιμασία κανονικά, από το πρωί» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις