Bloomberg: To twitter σταματά να μετρά φωτογραφίες και links στο όριο των 140 χαρακτήρων

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 16:24
UPD:19:39
REUTERS/REGIS DUVIGNAU
A- A A+

Το Twitter σύντομα θα σταματήσει να περιλαμβάνει φωτογραφίες και links στο όριο των 140 χαρακτήρων που υπάρχει στα tweets, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλείται άτομο με καλή γνώση πάνω στο ζήτημα.

Η αλλαγή αυτή- σύμφωνα πάντα με το Bloomberg- θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Η απόφαση δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα, και η εταιρεία δεν προέβη σε σχόλια. Σημειώνεται πως σήμερα τα links πιάνουν 23 χαρακτήρες, ακόμα και αφού το Twitter τα μικρύνει αυτόματα. Εάν όντως γίνει αυτό, τότε θα πρόκειται για μια νέα εξέλιξη στο «μέτωπο» του ορίου των χαρακτήρων του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, ένα ζήτημα στο οποίο κυκλοφορεί έντονη φημολογία τον τελευταίο καιρό, με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Τζακ Ντόρσεϊ, να έχει δηλώσει τον Ιανουάριο ότι η εταιρεία ψάχνει νέους τρόπους να προβάλλει κείμενο.

Νωρίτερα μέσα στο έτος είχε κυκλοφορήσει φήμη περί αύξησης του ορίου στους 10.000 χαρακτήρες, ωστόσο σύντομα διαψεύστηκε. Παράλληλα, να συμπληρωθεί ότι το Twitter δείχνει να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο live streaming βίντεο γεγονότων που είναι σε εξέλιξη.

Ακόμη, πρέπει να αναφερθεί ότι για τη διοίκηση του Twitter σοβαρό «πονοκέφαλο» αποτελεί η στασιμότητα στην ανάπτυξη των χρηστών, σε συνδυασμό με την πτώση της μετοχής κατά 70% φέτος.

Προτεινόμενα για εσάς