Intelligent Leaders Summit: Οξυγόνο για το μέλλον με ψηφιακή στρατηγική

Διεθνές συνέδριο του Economist στην Αθήνα με την υποστήριξη της SAP
Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 13:10
UPD:13:23
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Η ψηφιακή στρατηγική ως οξυγόνο του μέλλοντος στο απαιτητικό περιβάλλον της παγκοσμιοποίησης τίθεται στο επίκεντρο των εργασιών του Intelligent Leaders Summit του Economist, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Astir Palace με την υποστήριξη της SAP. Χορηγός επικοινωνίας η «Ναυτεμπορική» και το naftemporiki.gr. 

Διακεκριμένοι αξιωματούχοι, εμπειρογνώμονες και επιχειρηματίες θα αναλύσουν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης υπό το πρίσμα της δυναμικής που διέπει την ψηφιακή στρατηγική σε μια σειρά παραγωγικών τομέων.

Το συνέδριο θα διερευνήσει τις βέλτιστες προδιαγραφές για τον CEO του μέλλοντος, τη δυναμική των ανθρωποκεντρικών προϊόντων και υπηρεσιών, όπως και τις ευρύτερες προοπτικές της νέας ψηφιακής γενιάς.

Στο πλαίσιο αυτό θα οριοθετηθούν οι προτεραιότητες και θα αναζητηθούν οι ευκαιρίες που αντιστοιχούν στο ελληνικό και ευρύτερα ευρωπαϊκό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται από τις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές προκλήσεις.

HAZLISECONOMIST.COM

Τους κύκλους εργασιών θα συντονίσει ο consultant editor του περιοδικού The Economist John Andrews. Ομιλία κατά την επίσημη έναρξη θα παραθέσει ο διεθνούς βεληνεκούς καθηγητής αστροφυσικής Σταμάτης Κριμιζής, ο οποίος θα αναφερθεί στον στρατηγικό σχεδιασμό και την καινοτομία σε σχέση με την οικονομική ανάπτυξη.

Παράλληλα, ο πρώην αντικαγκελάριος και υπουργός εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Joschka Fischer θα παραθέσει κύρια ομιλία κατά το επίσημο δείπνο του συνεδρίου, με αντικείμενο τους πυλώνες ανάπτυξης για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το «παρών» με εισήγησή τους θα δώσουν ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόης Λαμπριανίδης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς και ο βουλευτής και πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Στους κύκλους εργασιών του συνεδρίου θα συμμετάσχουν υψηλά ιστάμενοι επιχειρηματικοί παράγοντες οι οποίοι θα διερευνήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, τη στρατηγική ηγεσίας που πρέπει να χαράξει η ψηφιακή επιχείρηση του μέλλοντος, καθώς και τη δυναμική της ανθρωποκεντρικής ψηφιακής επιχείρησης.    

Αναλυτικό πρόγραμμμα και περισσότερες πληροφορίες: www.hazliseconomist.com  και www.intelligent-leaders.economist.com 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς