Γ. Μανιάτης: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες πολιτικές

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 13:54
UPD:13:56
FOSPHOTOS/MENELAOS MYRILLAS
A- A A+

Το ενδεχόμενο συνεργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες, μνημονιακές πολιτικές.

«Με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εφαρμόζει βαθύτατα νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές χωρίς να κάνει κανένα βήμα προόδου, εμείς δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση», επισήμανε ο κ. Μανιάτης. Όπως είπε, το μόνο που μπορεί να είναι σωτήριο για τη χώρα, κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, είναι να διασφαλιστεί η ενότητα των δυνάμεων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό τη χώρας.

«Εάν συμφωνήσουν, εάν σταθούν προ των ευθυνών τους και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. και κάνουν ένα εθνικό προσκλητήριο, μόνο τότε θεωρούμε ότι έχει νόημα η οποιαδήποτε συζήτηση για συνεννόηση», τόνισε ο κ. Μανιάτης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη απορρίπτει το ενδεχόμενο μονομερούς συνεργασίας με τη Ν.Δ..

Ερωτηθείς αν μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα δοθεί οριστικό τέλος στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι ο κ. Μανιάτης σχολίασε: «Έγινε αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο με κάποιες προφανώς παρανοήσεις αλλά ας κοιτάξουμε μπροστά». Προσθεσε ακόμη ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή μια διαρκής λειτουργία της κοινής επιτροπής των δύο κομμάτων που –όπως είπε– «προσπαθεί να βρει αυτά που μας ενώνουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή