Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2005 07:00
A- A A+

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά αίθριος καιρός. Το απόγευμα όμως, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τα ορεινά της Θράκης. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ορεινά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα στα νότια ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Το απόγευμα όμως, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Ομως το απόγευμα, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο, Πέμπτη, η ΕΜΥ. Τις απογευματινές ώρες όμως, στα Ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυριώς στα κεντρικά και νότια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή