Αγγλία: Ελεγχόμενη έκρηξη και «λήξη συναγερμού»

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 19:40
UPD:19:44
REUTERS/Andrew Yates

Ο κόσμος απομακρύνθηκε και από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ μέσα στο γήπεδο οι αστυνομικές δυνάμεις με εκπαιδευμένα σκυλιά εξέτασαν προσεκτικά τη τσάντα που ήταν τοποθετημένη κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ.

A- A A+

Σε ελεγχόμενη έκρηξη προχώρησαν οι ειδικές δυνάμεις του στρατού που έσπευσαν στο «Ολντ Τράφορντ», μετά την εύρεση του «ύποπτου πακέτου» στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η εξέλιξη αυτή  ως γνωστό οδήγησε στην αναβολή του αγώνα ανάμεσα στους «κόκκινους διάβολους» και στη Μπόρνμουθ, στο πλαίσιο της 38ης (τελευταίας) αγωνιστικής της Premier League. Αρχικά οι αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθεί μέρος της εξέδρας, ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (17:00) αποφασίστηκε η οριστική αναβολή της αναμέτρησης.
Η εκκένωση του γηπέδου έγινε με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο κόσμος απομακρύνθηκε και από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ μέσα στο γήπεδο οι αστυνομικές δυνάμεις με εκπαιδευμένα σκυλιά εξέτασαν προσεκτικά τη τσάντα που ήταν τοποθετημένη κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Επίσης έγιναν διεξοδικές έρευνες και σε άλλα σημεία του γηπέδου, ενώ στρατιωτική ομάδα ειδικών προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη του «ύποπτου» πακέτου. Με αυτό τον τρόπο «έληξε ο συναγερμός» που είχε προκληθεί λίγο πριν τις 17:00 στο «Θέατρο των Ονείρων».
                       

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις