Ισπανία: Χαλαρά 2-0 την Θέλτα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 23:04
UPD:15/05/2016 16:25
EPA/MARISCAL

Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν εκτός τίτλου από την περασμένη αγωνιστική, όταν ηττήθηκαν από την Λεβάντε και σήμερα έπαιξαν χωρίς άγχος.

A- A A+

Με νίκη, 2-0, επί της Θέλτα ολοκλήρωσε την εφετινή της πορεία στην primera division η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν εκτός τίτλου από την περασμένη αγωνιστική, όταν ηττήθηκαν από την Λεβάντε και σήμερα έπαιξαν χωρίς άγχος. Τόρες (51΄) και Γκριεζμάν (54΄) ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία πλέον, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το μεγάλο τελικό του Champions League (28 Μαΐου) στο Μιλάνο με αντίπαλο τη «συμπολίτισσα», Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ματς με πολλά νεύρα, ένταση και τρεις αποβολές, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, επιβλήθηκε με 3-1 στο «Σαν Μαμές» της φιναλίστ του τελικού του Europa League, Σεβίλης. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 58΄ όταν αποβλήθηκε ο Κολοτζιέστζακ, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 34΄ την κόκκινη κάρτα είχε αντικρίσει και ο Κόκε, ο οποίος όμως, καθόταν στον πάγκο (για εξύβριση).

Και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 90΄ είδε το δρόμο προς τα αποδυτήρια ο Ρίκο. Με δύο γκολ του Αντούριθ η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προηγήθε 2-0, στο 55΄ ο Μουνιόθ μείωσε για τους Ανδαλουσιάνους και στο 71΄ ο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε την 5η θέση στο πρωτάθλημα και θα παίξει στο Europa League, ενώ έβδομη τερμάτισε η Σεβίλη, η οποία θα συμμετάσχει στην ίδια διοργάνωση, εκτός κι αν κατακτήσει το τρόπαιο την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Λίβερπουλ στον τελικό της διοργάνωσης. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβει μέρος στο Champions League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις