Μπαρτζώκας: «Παίξαμε διστακτικά»

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 22:39
UPD:22:46
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Η ΤΣΣΚΑ εκτέλεσε πολλά ελεύθερα σουτ κι εμείς επιστρέψαμε ένα ψηλό ποσοστό στα δίποντα. Παίκτες όπως ο Ντε Κολό είναι δύσκολο να σταματήσουν, όταν βρουν ρυθμό», σχολίασε ο Μπαρτζώκας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την ήττα της Λοκομοτίβ Κουμπάν στον πρώτο ημιτελικό του final 4 της Euroleague από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στην «ομάδα του στρατού» για την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης, ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες του έπρεπε να κάνουν το κάτι παραπάνω.

«Για να νικήσεις μία ομάδα με την ποιότητα της ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα, σαφώς περισσότερα από όσα κάναμε εμείς στο ματς. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο 10λεπτο, ίσως λόγω της απειρίας των περισσότερων παικτών μου, ίσως γιατί ο αντίπαλός μας διαθέτει περισσότερες παραστάσεις. Στα υπόλοιπα τρία 10λεπτα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, Παίξαμε διστακτικά και ήμασταν ένα κλικ πιο αργοί σε άμυνα και επίθεση. Η ΤΣΣΚΑ εκτέλεσε πολλά ελεύθερα σουτ κι εμείς επιστρέψαμε ένα ψηλό ποσοστό στα δίποντα. Παίκτες όπως ο Ντε Κολό είναι δύσκολο να σταματήσουν, όταν βρουν ρυθμό», σχολίασε ο Μπαρτζώκας.

Πρόσθεσε επίσης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, αυτό το είπα και στα παιδιά. Εμείς είχαμε οκτώ μήνες με δύσκολα ταξίδια, μεγάλες νίκες και κάποιες ήττες. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Χαιρόμαστε για την πορεία μας, αλλά λυπούμαστε για την ήττα μας. Ουσιαστικά είναι το τελευταίο ματς της περιόδου για μας, αλλά δεν είναι το τέλος για την ιστορία της Λοκομοτίβ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις