ΕΠΟ: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Πανιώνιος

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 17:31
UPD:17:34
EPO.GR
A- A A+

Ο δρόμος, πλέον, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας είναι ορθάνοιχτος. Αρχικά η ΕΠΟ προχώρησε στην αντικατάσταση των βοηθών του διαιτητή του καταληκτικού αγώνα, Τάσου Σιδηρόπουλου και το απόγευμα της Παρασκευής όρισε διαιτητές μόνο στο ένα από τα δύο ματς των play offs της Super League.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (15/05) θα διεξαχθεί η μία αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, αυτή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ (20:30), ενώ το παιχνίδι, ΑΕΚ-Πανιώνιος αναβλήθηκε έτσι ώστε η Ένωση να μπορέσει να παίξει στις 17 Μαΐου με τον Ολυμπιακό στον «στοιχειωμένο» έτσι όπως έχει εξελιχθεί τελικό του Κυπέλλου.

Πλέον, το πρόγραμμα των play offs αλλάζει σημαντικά, καθώς η Super League δεν έχει να ορίσει μόνο το ΑΕΚ-Πανιώνιος, αλλά και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (18/05) κι όπως είναι λογικό δεν θα διεξαχθεί.

Οι νέες ημερομηνίες των δύο προαναφερθέντων αγώνων θα οριστούν την ερχόμενη Δευτέρα (16/05) στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Super League, με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί με τίποτα να τραβήξουν τα play offs πέρα από τις 29 Μαΐου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική.

Επίσης με ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση του συνδρομητικού καναλιού της Nova, καθώς η ρήτρα για κάθε παιχνίδι που δεν διεξάγεται είναι 175.000 ευρώ.

Διαιτητής του αγώνα, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ορίστηκε ο Κύζας (Δράμας) με βοηθούς τους Αλεξέα και Τουμπακάρη, οι οποίοι αρχικά ήταν στο τιμ του τελικού που είχε ορίσει η ΕΠΟ και τελικά αντικαταστάθηκαν, μετά το αίτημα του Σταύρου Κοντονή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις