Θέμα αποπομπής Παλαιοκρασσά θέτει το ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2005 20:33
A- A A+

Θέμα αποπομπής του προέδρου της ΔΕΗ επανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης, τονίζοντας ότι ο κ. Παλαιοκρασσάς δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της ΔΕΗ, καθώς έχει έρθει σε διαφωνία με όλη τη διοίκηση της επιχείρησης, λόγω της υπόθεσης της μήνυσης που είχε υποβάλει κατά της προηγούμενης διοίκησης http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/30/1066428.htm .

«Ο κ. Παλαιοκρασσάς, προφανώς, δεν έχει υποβάλει την παραίτηση του. Αντίθετα, σε κάποιο ραδιόφωνο, είδα ότι, είπε κάτι του στυλ «όποιος τα βάζει με τη διαπλοκή ζητούν την αποπομπή του», το οποίο και δεν θα σχολιάσω.

Διότι, δεν απευθύνομαι, σήμερα, προς τον κ. Παλαιοκρασσά, ο οποίος υπενθυμίζω, βρέθηκε στην ηγεσία της ΔΕΗ εγκαταλείποντας τη βουλευτική του έδρα, και τους εκλογείς του, ένα μόλις μήνα μετά τις εκλογές, αλλά απευθύνομαι προφανώς στο εποπτεύον υπουργείο και στον εποπτεύοντα υπουργό, τον κ. Σιούφα, για να εξηγήσει, πώς θεωρεί, ότι μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων της ΔΕΗ, της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας, ένας πρόεδρος ο οποίος παραπέμπει την προηγούμενη διοίκηση στο δικαστήριο, η προηγούμενη διοίκηση αθωώνεται με τις καταθέσεις και ολόκληρου του σημερινού δ.σ. με το οποίο πρέπει να συνεργάζεται ο καταγγέλλων πρόεδρος.

Υπό κατηγορία, θέτει καθημερινά ο κ. Παλαιοκρασσάς όλη τη διευθυντική ιεραρχία της ΔΕΗ, εναντίον της οποίας προσάπτει μύρια όσα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή