Βόλεϊ: Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Σουλτανόπουλος

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 17:25
UPD:17:34
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σουλτανόπουλος σχολίασε: «Στόχος της ομάδας αλλά και προσωπικός μου είναι να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρσι, κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως με τις κινήσεις που γίνονται και που θα γίνουν από την ομάδα ότι θα κάνουμε και μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

A- A A+

Μετά τους Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαο Κοκκινάκη, Κόνραντ Γκούζντα, ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του για άλλο ένα έτος και με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο. Ο έμπειρος κεντρικός βρέθηκε την Πέμπτη (12/5) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο» αναφέρει η ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Σουλτανόπουλος σχολίασε: «Στόχος της ομάδας αλλά και προσωπικός μου είναι να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρσι, κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως με τις κινήσεις που γίνονται και που θα γίνουν από την ομάδα ότι θα κάνουμε και μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις