Στην Τότεναμ ως το 2021 ο Ποκετίνο

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 17:24
UPD:17:31
EPA/MANUEL BRUQUE

O Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

A- A A+

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο επέκτεινε τη συνεργασία του με την Τότεναμ ως το 2021, ανακοίνωσε σήμερα ο αγγλικός σύλλογος, βάζοντας τέλος στη φημολογία ότι ο Αργεντινός τεχνικός θα εγκαταλείψει.

Οι «πετεινοί» θα τερματίσουν δεύτεροι στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά το 1964, αν νικήσουν τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 38ης (τελευταίας) αγωνιστικής και αφού πίεσαν αρκετά τη Λέστερ στη «μάχη» για τον τίτλο.

Ο Ποκετίνο είχε αναλάβει την Τότεναμ ως το 2014, αφού πρώτα εντυπωσίασε στη Σαουθάμπτον. Στους «πετεινούς» δημιούργησε μια γρήγορη και δυνατή ομάδα με νεαρούς Άγγλους παίκτες στη «ραχοκοκαλιά» της, όπως τους Χάρι Κέιν, Έρικ Ντάιερ και Ντέλε Άλι.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με την υπογραφή αυτού του συμβολαίου. Ήταν μια εύκολη απόφαση για το τεχνικό επιτελείο μου και για μένα επειδή μπορούμε να αισθανθούμε την εκτίμηση όλων εδώ, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή» σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός.

«Αυτός ο σύλλογος διαθέτει όλα τα συστατικά για να συνεχίσει να παλεύει για την κορυφή, τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στην Ευρώπη, και θέλουμε να είμαστε εδώ για να αποτελούμε μέρος αυτού που πιστεύω ότι θα είναι μια ξεχωριστή περίοδος στην ιστορία του συλλόγου» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις