Με το hashtag #synelthete απαντά η Όλγα Γεροβασίλη στο #fygete της Ν.Δ.

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 14:22
UPD:18:48
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η κ. Γεροβασίλη (φωτ. αρχείου) υποστηρίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οικοδόμησε τη στρατηγική της στην αποτυχία της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.

A- A A+

Στην αντεπίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας πέρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγας Γεροβασίλη, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το hashtag #synelthete, απαντώντας στο #fygete που έχει υιοθετήσει και εδώ και καιρό η Ν.Δ. στο Twitter.

Η κ. Γεροβασίλη υποστηρίζει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οικοδόμησε τη στρατηγική της στην αποτυχία της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.

«Προδίκασαν πρόσθετα μέτρα, φαντασιώθηκαν νέα μνημόνια, επένδυσαν στην καταστροφή. Τώρα που διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα» πρόσθεσε.

ΕΡΤ

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για βαριά συνθηκολόγηση μια αυταπατώμενης συγκυβέρνησης, ενώ, αναφερόμενος στον μηχανισμό αυτόματης δημοσιονομικής διόρθωσης, τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «κόφτη στο ψέμα και όχι οριζόντιο κόφτη εισοδημάτων». 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή