NBA: Στον τελικό της Δύσης οι Γουόριορς

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 13:28
UPD:13:31
USA Today Sports/Kyle Terada
A- A A+

Ο Στεφ Κάρι παρέλαβε το βραβείο του MVP για τη φετινή περίοδο πριν το τζάμπολ του αγώνα με το Πόρτλαντ και στη συνέχεια οδήγησε τους Γουόριορς στη νίκη με 125-121, στην «Oracle Arena».

Το Γκόλντεν Στέιτ έφτασε έτσι στο 4-1 απέναντι στους νεανικούς Μπλέιζερς, που το δυσκόλεψαν πολύ στους δύο τελευταίους αγώνες, προκρίθηκε στον τελικό της Δύσης και περιμένει τον αντίπαλό του, που θα προκύψει από το ζευγάρι Οκλαχόμα-Σαν Αντόνιο.

Ο Κάρι σκόραρε τους 14 από τους 29 πόντους του στην τέταρτη περίοδο, ενώ από τους φιλοξενούμενους το καταπληκτικό δίδυμο των Ντέμιαν Λίλαρντ (28 πόντοι) και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (27) προσπάθησε πολύ.

Κοντά στη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία τους βρίσκονται οι Ράπτορς, που νίκησαν με 99-91 στο Τορόντο το Μαϊάμι και έφτασαν στο 3-2, απέχοντας πλέον μία νίκη από την παρθενική πρόκριση στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στα πλέι οφ με 34 πόντους, ενώ ο έκτος αγώνας θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μαϊάμι. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις