Μπλερ: Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, αλλά δεν θα το πετύχουν

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2005 21:23
A- A A+

Ο βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλέρ δήλωσε σήμερα ότι άνθρωποι που έδρασαν εξ ονόματος του Ισλάμ πραγματοποίησαν τις φονικές επιθέσεις στο Λονδίνο.

«Γνωρίζουμε όμως ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων εδώ και στο εξωτερικό σέβονται το νόμο, και απεχθάνονται όσους κάνουν τις πράξεις αυτές», δήλωσε ο Μπλερ από την Ντάουνινγκ Στριτ.

«Θα αναληφθεί η πιο έντονη δράση από την αστυνομία και τις υπηρεσίες ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι οι υπεύθυνοι θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη... Είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα για τον βρετανικό λαό, αλλά θα μείνουμε πιστοί στον βρετανικό τρόπο ζωής... Οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις τρομερές ενέργειες εκφράζουν τις αξίες τους μέσω της τρομοκρατίας, πρέπει όμως και εμείς να δείξουμε τώρα τις δικές μας αξίες. Γνωρίζουμε όλα αυτά που προσπαθούν να κάνουν. Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις σφαγές αθώων για να μας εκφοβίσουν, για να προσπαθήσουν να μας εμποδίσουν να ζήσουμε την καθημερινή μας ζωή, και δεν θα πρέπει να επιτύχουν. Προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, αλλά δεν θα φοβηθούμε».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή