Μπάσκετ: Στο ΟΑΚΑ για να τελειώνει ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 11:45
UPD:11:46
ACTION IMAGES/THANASIS KALLIARAS
A- A A+

Με πλεονέκτημα το 2-0 από τις ισάριθμες νίκες που σημείωσε στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός παίζει απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (19:00) με στόχο την τρίτη σερί νίκη απέναντι στην Ένωση και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Αντίπαλός του θα είναι μια ομάδα που αναζητεί... ηρεμία μετά τις ήττες αλλά και το πολύ σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιούρι Ζντοβτς και τον Τορίν Γκριν, που σήμανε την αποπομπή του Αμερικανού γκαρντ.

Κατά τα άλλα η Ένωση θα είναι πλήρης και θέλει να βγάλει αντίδραση και να είναι ανταγωνιστική, κάτι που δεν έγινε στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς των ημιτελικών.

Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους, θα παίξουν για να τελειώνουν με την πρόκριση και στη συνέχεια να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν για τους τελικούς, που αν προκριθούν θα ξεκινήσουν την επόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Η παράδοση είναι με το μέρος της πειραϊκής ομάδας, καθώς σε 34 αγώνες ως γηπεδούχος η ΑΕΚ μετρά 12 νίκες και 24 ήττες, με τον Ολυμπιακό να τρέχει σερί 23 νικών, χάνοντας για τελευταία φορά στις 19 Δεκεμβρίου του 2004, με 76-85.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις