Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2005 07:00
A- A A+

Καταιγίδες, το απόγευμα, στη Βόρεια Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς, τοπικά στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν κατά τόπους. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία : Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα, πρόσκαιρα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό, προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Τις απογευματινές ώρες όμως, στα Ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και στα δυτικά και νότια πελάγη, μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόβλεψη την Κυριακή

Λίγες νεφώσεις, στα δυτικά και βόρεια, που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στο Βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο, προβλέπει για την Κυριακή η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς και στα δυτικά και νότια πελάγη, μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή