Ο Ατρόμητος συνεχίζει με Δέλλα

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 16:35
UPD:16:36
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ατρόμητος, καθώς η ΠΑΕ των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος είπε «ναι» στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στον Ατρόμητο. Φέτος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, που ήταν η είσοδος στα πλέι οφ και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά στο Κύπελλο. Αυτή η προσπάθεια που κάναμε όμως μας δίνει τη δύναμη και την πίστη να σχεδιάσουμε την ομάδα, για μια καινούργια χρονιά πιο παραγωγική από αυτή που ολοκληρώθηκε» σχολίασε ο «Κολοσσός» μετά την επίτευξη της συμφωνίας. 

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα συνεχίσει μαζί μας και την περίοδο 2016-17! 

Ο «Κολοσσός» του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας για να την καθοδηγήσει στη νέα χρονιά μαζί με τους συνεργάτες του Βασίλη Μπορμπόκη (βοηθός προπονητή), Δημήτρη Μπουρουτζίκα (γυμναστής), Γιάννης Αντωνόπουλος (αναλυτής)»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις