Ισόπαλος, 2-2, ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Κυριακή, 08 Μαΐου 2016 22:20
UPD:22:25
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ισόπαλος με σκορ 2-2 τελείωσε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και στον Ολυμπιακό στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανώς επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία των τελευταίων εβδομάδων κατάφεραν χάρις στην ποιότητα που διαθέτουν στη μεσοεπιθετική τους γραμμή να φύγουν αήττητοι από τη γειτονική χώρα. Τα προβλήματα που παρουσίασε η ελληνική ομάδα στην άμυνα και κυρίως στα άκρα δεν τους στοίχισαν, καθώς με τα γκολ των Κασάμι και Ερνάνι πήραν την ισοπαλία.

Οι Σέρβοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά των Πειραιωτών ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του ματς και μέσα σε δύο λεπτά (35΄-36΄) είχαν δοκάρι με τον Κατάι και στη συνέχεια προηγήθηκαν με τον Όρλαντιτς. Στο 39’ ο Φορτούνης με εξαιρετική κάθετα πάσα, έκοψε στα… δύο την άμυνα των Σέρβων και ο Ερνάνι που είχε κάνει κίνηση ως φορ, σκόραρε με εξαιρετικό πλασέ. 

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Μάρκο Σίλβα πραγματοποίησε 6 αλλαγές, γεγονός που ναι μεν έδωσε φρεσκάδα στους «ερυθρολεύκους», αλλά διαταράχθηκε η ισορροπία των γραμμών. 

Στο 53’ ο Κατάι έφτασε μέχρι τον Καπίνο και πλάσαρε τον διεθνή τερματοφύλακα για να δώσει ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, που όμως, γι΄ άλλη μια φορά δεν χάρηκαν πολύ. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και στο 56’ ο Πάρντο κινήθηκε πολύ ωραία στα δεξιά, έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Κασάμι που δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-2. 

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Σαλίνο (76’ Μπουχαλάκης), Μαζουακού (76’ Τσιμίκας), Μποτία (79’ Βούρος), Ντα Κόστα (46’ Σιόβας), Μιλιβόγεβιτς (46’ Κασάμι), Καμπιάσο (62’ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (46’ Τσόρι), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Ερνάνι (62’ Ντουρμάζ), Πουλίδο (46’ Σεμπά).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις