«Game of Thrones»: Η συγγνώμη του Kit Harington

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 06:10
UPD:17:25
A- A A+
Spoiler alert για όσους δεν εχουν δει το 2ο επεισόδιο του 6ου κύκλου.
 
Η μισητή μέχρι πρότινος Melisandre, την οποία ενσαρκώνει η Carice van Houten, έγινε το πρόσωπο που όλοι ξαφνικά αγάπησαν, αφού έφερε πίσω στη ζωή τον Jon Snow. O Kit Harington, ανακουφισμένος, έκανε την πρώτη δήλωση, ζητώντας συγγνώμη από τους θεατές για την επί δώδεκα μήνες εξαπάτησή τους.
Αν και οι θεατές είχαν φανταστεί την εξέλιξη, οι παραγωγοί είχαν προσπαθήσει να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την «ανάσταση» του αγαπημένου χαρακτήρα της σειράς. Πουθενά στο σενάριο, δεν αναφερόταν το όνομα Jon Snow, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο HBO κυκλοφόρησε τον τίτλο και τη σύνοψη του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν της αμερικανικής σειράς φαντασίας, επιβεβαιώνοντας πως είναι νεκρός.
 
«Συγγνώμη» δήλωσε ο 29χρονος ηθοποιός στο Entertainment Weekly. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος στεναχωρήθηκε τόσο πολύ, όταν ο Jon Snow σκοτώθηκε. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν να μην αγγίξει κανέναν. Να μην τους ενδιαφέρει. Αλλά φαίνεται ότι, όπως και στην περίπτωση του Κόκκινου Γάμου, έτσι και τώρα ο κόσμος σοκαρίστηκε και θρήνησε. Κι αυτό σημαίνει ότι αυτό που κάνουμε στη σειρά πιάνει τόπο. Κάτι κάνουμε σωστά...».
 
Μπορεί, λοιπόν, ο χαρακτήρας να επέστρεψε στη ζωή, ωστόσο, τώρα ξεκινάει το πιο ενδιαφέρον μέρος της ιστορίας του. Το πώς θα είναι ο Snow μετά από την εμπειρία του θανάτου του δεν είναι γνωστό. Οι φήμες τον ήθελαν να μετατρέπεται μέχρι και σε White Walker.

 

Προτεινόμενα για εσάς