Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός συντάσσεται με την Ευρωλίγκα

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 15:51
UPD:15:52
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Υπέρ της Ευρωλίγκας στη διαμάχη της με τη FIBA συντάχθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καλώντας με ανακοίνωσή της την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ να συνεργαστεί, βάζοντας τέλος στο «πολεμικό», όπως χαρακτηρίζεται, κλίμα που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Η αθηναϊκή ομάδα υπογραμμίζει ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και άπαντες οφείλουν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων για να προασπίσουν το άθλημα, επισημαίνοντας ότι η σύγκρουση και ο πόλεμος δεν δίνουν λύσεις.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα το καλό του μπάσκετ και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και σταθερότητας του.

Σε αυτό το πλαίσιο εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας στην Euroleague και προτρέπουμε τη FIBA να συνεργαστεί βάζοντας ένα τέλος στο πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργήσει. 

Οι στιγμές για το άθλημα είναι κρίσιμες και οφείλουμε άπαντες να προασπίσουμε τη σταθερότητα και την εύρυθμη λειτουργία του. Η σύγκρουση και ο "πόλεμος" δεν μπορούν να οδηγήσουν σε καμία λύση και θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα. 

Έχουν ληφθεί οι αποφάσεις μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των προτάσεων. Αυτές οι αποφάσεις είναι αδιαπραγμάτευτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις