Λονδίνο: Δακτυλικά αποτυπώματα στα υπολείμματα των εκρηκτικών μηχανισμών

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2005 10:14
A- A A+

Δακτυλικά αποτυπώματα, στα υπολείμματα των εκρηκτικών μηχανισμών, που χρησιμοποιήθηκαν, για τις επιθέσεις στο Λονδίνο, εντόπισε η βρετανική Αστυνομία, όπως μεταδίδει από νωρίς το πρωΐ, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, NBC.

Eνδεικτικό του φόβου για νέα επίθεση, είναι και το γεγονός πως δόθηκε οδηγία στους 12.000 Αμερικανούς στρατιώτες, που βρίσκονται σε βάσεις στη Βρετανία, να αποφύγουν το Λονδίνο.

Την ίδια ώρα στο Αφγανιστάν, σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση Αμερικανών και Αφγανών στρατιωτών, για τον εντοπισμό τεσσάρων Αράβων, μελών της Αλ-Κάϊντα, που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας, στην αμερικανική αεροπορική βάση Μπαγκράμ.

Στο νέο ως τώρα επίσημο απολογισμό στη βρετανική πρωτεύουσα, οι νεκροί αυξάνονται και φθάνουν τους 52, ενώ προς το παρόν, έχουν αναγνωρισθεί μόλις δύο από τα θύματα.

Εν τω μεταξύ τον σταθμό του μετρό Kings Cross, θα επισκεφθεί τις επόμενες ώρες η υπουργός Παιδείας Μαριέτα Γιαννάκου, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο, για την άτυπη συνάντηση των υπουργών Παιδείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή