Αγγλία: «Όρθια» στο Μάντσεστερ η Λέστερ

Κυριακή, 01 Μαΐου 2016 17:57
UPD:17:59
REUTERS/Jason Cairnduff
A- A A+

Η Λέστερ δεν πήρε τον τίτλο στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά με το 1-1 που απέσπασε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στις 7/05 με την Έβερτον μέσα στο «σπίτι» της.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έμεινε «όρθια» στην αναμέτρηση της 36ης αγωνιστικής με τους «μπέμπηδες» ξέφυγε με 8 βαθμούς από την δεύτερη Τότεταμ, που θα μείνει «ζωντανή» εφόσον νικήσει αύριο το βράδυ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Τσέλσι. Σε διαφορετική περίπτωση (ήττα ή ισιοπαλία των πετεινών) οι «αλεπούδες» θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League.

Με γκολ του Αντονί Μαρσιέλ η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 8΄, αλλά στο 17΄ ο Μόργκαν έφερε το ματς στα ίσια. Από το 87΄ η Λέστερ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντρινκγουότερ.

Στο ματς που άνοιξε η «αυλαία» του σημερινού «δεύτερου πιάτου» της 36ης αγωνιστικής η Σουόνσι επιβλήθηκε με 3-1 της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους εξαιτίας του αγώνα ρεβάνς με την Βιγιαρεάλ την ερχόμενη Πέμπτη για τους ημιτελικούς του Europa League βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 από τα γκολ των Αντρέ Αγιού και Κορκ στο πρώτο μέρος, μείωσαν στο 65΄ με τον Μπεντέκε, αλλά στο 67΄ και πάλι ο Αντρέ Αγιού «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους «κύκνους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις