Μαρινάκης: Είδαμε και τους επενδυτές

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 12:41
UPD:12:44
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας (φωτ. αρχείου) βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να κρατήσουν στη μνήμη τι έγινε φέτος στα παιχνίδια με τη μακεδονική ομάδα, για να δώσουν απαντήσεις τη νέα χρονιά. 

A- A A+

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε την προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, αφού ο αγώνας ρεβάνς των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ δεν διεξήχθη καθώς ο «Δικέφαλος» δεν προσήλθε για να αγωνιστεί.

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να κρατήσουν στη μνήμη τι έγινε φέτος στα παιχνίδια με τη μακεδονική ομάδα, για να δώσουν απαντήσεις τη νέα χρονιά. 

«Περιμένουμε από εσάς να μη χαλαρώσετε για να κλείσουμε όπως πρέπει τη χρονιά: με την κατάκτηση του νταμπλ. Θέλουμε το Κύπελλο για την ομάδα και τον κόσμο μας. Συνεχίστε την καλή δουλειά για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός ένα ακόμη τρόπαιο» τους είπε.

«Είστε οι καλύτεροι, το αξίζετε και μπορείτε να το κατακτήσετε, αρκεί να είμαστε για μία ακόμη φορά αυτοί που πρέπει στο γήπεδο. Είδαμε και τους επενδυτές. Να τα θυμάστε αυτά που έγιναν φέτος και να δώσετε απαντήσεις του χρόνου στο γήπεδο» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις