Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές καταιγίδες και μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Aναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, κατά τόπους θα είναι έντονα. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με παροδικές βροχές και καταιγίδες, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα βελτίωσης. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και στο Νότιο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, κατά τόπους, θα είναι έντονα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, με πιθανότητα βροχής στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, που στα βόρεια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στα νότια, τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, κατά τόπους, θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας, προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι, θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο, τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή