Champions League: Κόλλησαν στο «μηδέν» Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 23:37
UPD:23:40
A- A A+

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα λύσουν τις διαφορές τους Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, την άλλη Τετάρτη (4/5), μετά το αποψινό 0-0 στο «Έτιχαντ».

Ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κακός, με απαράδεκτο γι΄ αυτό το επίπεδο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν υπήρξε ούτε μία φάση, ούτε υποψία ευκαιρίας!

Είναι χαρακτηριστικό ότι πιο… ενδιαφέρουσα στιγμή σε αυτό το διάστημα ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Νταβίντ Σίλβα στο 40΄, καθώς ο Ισπανός ένιωσε τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Ιχεανάτσο.

Στην επανάληψη η κατάσταση διατηρήθηκε απαράλλαχτη ως το 71ο λεπτό, οπότε δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με την κεφαλιά του Χεσέ να βρίσκει το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Χαρτ και να φεύγει άουτ.

Η Ρεάλ κυριάρχησε μετά το 70΄ και ύστερα από το δοκάρι είχε να επιδείξει ένα αξιόλογο μα άστοχο σουτ του Μόντριτς στο 73΄ και ένα ωραίο πλασέ του Μπέιλ με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη στο 75΄, ενώ στο 82΄ ο Χαρτ έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Πέπε από τη μικρή περιοχή, κρατώντας το «μηδέν» για τους «πολίτες». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις