Βόλεϊ: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Πιάτσα

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 23:01
UPD:23:26
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Ιταλός τεχνικός έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κατάρ οι οποίες δεν συμβιβάζονταν με τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Ρομπέρτο Πιάτσα ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, με την κοινοποίησή του εκ μέρους της πειραϊκής ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κατάρ οι οποίες δεν συμβιβάζονταν με τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», όπως αναφέρεται, όμως βασική αιτία ήταν η αποτυχία της πειραϊκής ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα, για δεύτερη συνεχή χρονιά και η σχεδόν αμαχητί
 
Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον Ρομπέρτο Πιάτσα για την άψογη συνεργασία, ωστόσο οι υποχρεώσεις που έχει με την Εθνκή Κατάρ καθιστούν αδύνατη την συνέχιση της συνεργασίας με τον σύλλογό μας.

Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη και του Ιταλού τεχνικού, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, προέκυψε κοινή διάθεση από τις δυο πλευρές για μελλοντική συνεργασία.
 
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. εκφράζει την ικανοποίησή της για τον τρόπο που δούλεψε τη φετινή σεζόν ο Ρομπέρτο Πιάτσα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του»
.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις