Euroleague: Στο φάιναλ 4 η Λοκομοτίβ Κουμπάν, απέκλεισε την Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 22:14
UPD:22:20
EPA/MAXIM ROMANOV

Με «ήρωα» τον Σίνγκλετον, η ρωσική ομάδα έφερε τα πάνω κάτω και με την «Μπάρτσα» να υποπίπτει σε διαδοχικά λάθη πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο φάιναλ 4, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

A- A A+

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν νίκησε με 81-67 της Μπαρτσελόνα, στον πέμπτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ, έκανε το 3-2 απέναντι στους «μπλαουγκράνα» και προκρίθηκε πανηγυρικά στο φάιναλ 4 του Βερολίνου.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό, σε ρωσικό «εμφύλιο», ενώ στο άλλο παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε θα παίξει με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Κορυφαίοι των εκπληκτικών γηπεδούχων του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν οι Ντιλέινι με 17 πόντους και Σίνγκλετον με 16, ενώ από τους «μπλαουγκράνα» μοναδικοί παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν οι Περπέρογλου (13) και Ναβάρο (12).

Η Κουμπάν προηγήθηκε στο ημίχρονο με 50-39, αλλά στην τρίτη περίοδο η Μπαρτσελόνα με επιμέρους σκορ 23-8 κατάφερε να περάσει μπροστά με 62-58.

Με «ήρωα» τον Σίνγκλετον, όμως, η ρωσική ομάδα έφερε τα πάνω κάτω και με την «Μπάρτσα» να υποπίπτει σε διαδοχικά λάθη πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο φάιναλ 4, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις