Οχάιο: Ανακρίνονται 30 άτομα μετά τη δολοφονία οκτώ μελών της ίδιας οικογένειας

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 20:54
UPD:20:59
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Ο σερίφης της κομητείας του Πάικ Τσαρλς Ρίντερ κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε επιφυλακή και να κρατήσουν κλειδωμένες τις πόρτες τους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τον ή τους δράστες των δολοφονιών οκτώ ατόμων, μελών της ίδιας οικογένειας, αναζητεί η αστυνομία του Οχάιο των ΗΠΑ, η οποία ανακρίνει περίπου 30 άτομα, σε μία προσπάθεια να διαλευκάνει την υπόθεση.

Επτά από τα θύματα βρέθηκαν την Παρασκευή σε τρία σπίτια της μικρής πόλης Πιμπλς, ενώ το τελευταίο θύμα βρέθηκε σε μικρή απόσταση από εκεί. Τρία παιδιά, ηλικίας πέντε ημερών, έξι μηνών και τριών ετών, γλίτωσαν από τη σφαγή.

Τα θύματα ήταν ενήλικες, εκτός ενός νεαρού 16 ετών, και ανήκαν στην ίδια οικογένεια, σύμφωνα με το υπουργό Δικαιοσύνης της πολιτείας του Οχάιο. Αρχικά γινόταν λόγος για δύο ανηλίκους.

Όλοι σκοτώθηκαν «σε συνθήκες που παραπέμπουν σε εκτέλεση με όπλο», ενώ ορισμένοι βρίσκονταν στο κρεβάτι, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο σερίφης της κομητείας του Πάικ Τσαρλς Ρίντερ κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε επιφυλακή και να κρατήσουν κλειδωμένες τις πόρτες τους.

Τα σχολεία της κομητείας έχουν αποκλεισθεί για προληπτικούς λόγους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή