NBA: Στο 2-0 οι Γουόριορς, ισοφάρισαν Τορόντο και Ντάλας

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 11:09
UPD:11:16
USA Today Sports/Cary Edmondson
A- A A+

Ο Στεφ Κάρι δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, όμως οι Γουόριορς είναι τόσο πλήρεις ώστε δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη με 115-106 επί του Χιούστον και να γίνουν η πρώτη ομάδα που φτάνει στο 2-0 στα πλέι οφ.

Ο Τόμσον είχε 34 πόντους για τους «πολεμιστές», ο Ιγκουοντάλα πρόσθεσε 18 και ο Λίβινγκστον 16, ενώ για τους Ρόκετς το double - double του Χάρντεν (28 πόντοι - 11 ασίστ) δεν ήταν αρκετό. 

Βίοι αντίθετοι, το Ντάλας σόκαρε την Οκλαχόμα μέσα στην έδρα της, καθώς επικράτησε των Θάντερ με 85-84 σε ένα παιχνίδι θρίλερ, καθώς με 7 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη και με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο μετέπειτα τελικό, ο Φέλτον έχασε και τις δύο βολές που εκτέλεσε.

Στη συνέχεια ο Ντουράντ απέτυχε να σκοράρει με κάρφωμα, ο Ουέστμπρουκ έσπρωξε την μπάλα στο καλάθι αλλά αστόχησε, ενώ στη συνέχεια ο Άνταμς πήρε το ριμπάουντ και ευστόχησε.

Οι διαιτητές όμως συμβουλεύτηκαν το replay και ακύρωσαν το καλάθι, αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν εκπρόθεσμο, με αποτέλεσμα οι Μάβερικς να ισοφαρίσουν σε 1-1 κάνοντας break και τη σειρά να μεταφέρεται πια στην έδρα τους. 

Ο παραλίγο «μοιραίος» Φέλτον (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και ο Νοβίτσκι (17 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, ενώ για την Οκλαχόμα διακρίθηκε το δίδυμο των Ντουράντ (19 πόντοι) και Γουέστμπρουκ (19 πόντοι, 14 ριμπάουντ).

Στο Τορόντο, τέλος, οι Ράπτορς νίκησαν την Ιντιάνα με 98-87 και ισοφάρισαν σε 1-1, με τη σειρά να μεταφέρεται πλέον για τους επόμενους τρεις αγώνες στην έδρα των Πέισερς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις