Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2005 07:00
A- A A+

Περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, κυρίως στα Ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 19 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές, η μεγίστη, θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ στη Βόρεια Ελλάδα, που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Στις υπόλοιπες όμως περιοχές, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο, η μεγίστη τιμή θα φθάσει τους 39 και τοπικά, του 40 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή