Ισπανία: Τρίτη σερί ήττα η Μπαρτσελόνα, 1-2, από τη Βαλένθια

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 23:30
UPD:23:35
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

«Πουλάει» τον τίτλο στην primera division η Μπαρτσελόνα, καθώς ηττήθηκε και από τη Βαλένθια στο «Νόου Καμπ» με 1-2 και, πλέον, ισοβαθμεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή.

Ο «καταστροφικός» μήνας για τη «Μπαρτσα» συνεχίζεται, καθώς μέσα σε διάστημα 30 ημερών η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κινδυνεύει να χάσει όλη την χρονιά. Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, οι «μπαλουγκράνα» γνώρισαν την 3η σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα (για πρώτη φορά μετά το 2003), δεύτερη εντός έδρας από την έναρξη της περιόδου (προηγήθηκε αυτή από την Ρεάλ) και, πλέον, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε τα πάντα στη μάχη του τίτλου είναι ανοιχτά.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, που νωρίτερα επιβλήθηκε άνετα της Γρανάδα με 3-0 (Κόκε, Τόρες και Κορέα οι σκόρερ των «ροχιμπλάνκος») «έπιασε» στην κορυφή τη Μπαρτσελόνα (από 76 βαθμούς), με τους Καταλανούς να υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, που χθες διέλυσε την Χετάφε με 5-1 ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής (75β.)

Οι «νυχτερίδες» που έχουν «μεταμορφωθεί» μετά την απόλυση του Νέβιλ, προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0, χάρις στο αυτογκόλ του Ράκιτιτς και το υπέροχο πλασέ του Μίνα, ο Μέσι μείωσε στο 63΄, ωστόσο, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν από τους γηπεδούχους η Βαλένθια άντεξε και με κορυφαίο τον γκολκίπερ της, Ντιέγκο Άλβες, κατάφερε να φύγει από τη Βαρκελόνη με το «τρίποντο».

Σε άλλα σημερινά ματς, Σεβίλη και Λα Κορούνια αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1, ενώ η Ράγιο Βαγεκάνο επικράτησε με 2-1 της Βιγιαρεάλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις