Aγγλία: «Χρυσό» βαθμό η Λέστερ με Γουέστ Χαμ

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 17:54
UPD:18:00
REUTERS/Darren Staples
A- A A+

Τα τραγικά λάθη του διαιτητή Μος, ιδιαίτερα εις βάρος της Λέστερ, δεν εμπόδισαν την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις τη Γουέστ Χαμ (2-2), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «αλεπούδες» πήραν ένα τεράστιο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, έστω και με το πέναλτι-δώρο του Άγγλου ρέφερι, ο οποίος έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του.

Ακόμη και να νικήσει αύριο η Τότεναμ στο «Μπριτάνια» τη Στόουκ Σίτι, η Λέστερ θα έχει το +5 στις… βαλίτσες της και τέσσερις... στροφές πριν το φινάλε θα παραμείνει το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο στην Premier League, δεδομένου και του βατού προγράμματος που ακολουθεί.

Η αυστηρή αποβολή του Βάρντι στο 56΄ (για θέατρο), ένα πέναλτι που δόθηκε στη Γουέστ Χαμ κι ένα παρόμοιο που δεν δόθηκε στο 90΄ στη Λέστερ, με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι που πήραν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις ήταν οι φάσεις που «σημάδεψαν» το παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή σε όλες το διαιτητή, Μος.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επική πρόκριση επί της Ντόρτμουντ στο Europa League η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της «αδιάφορης» Μπόρνμουθ με γκολ των Φιρμίνο και Στάριτς στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις