Υπ. Υγείας: Με διαφανή τρόπο οι προσλήψεις στις ΜΕΘ

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 19:30
UPD:19:36
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι όλες οι ενέργειες έγιναν προκειμένου να στελεχωθούν άμεσα οι ΜΕΘ, ΜΑΦ, ΜΕΝΝ στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

A- A A+

Η επιλογή γιατρών και νοσηλευτών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έγινε με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο, τονίζει το υπουργείο Υγείας και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που έχει έννομο συμφέρον να αναζητήσει τη διασταύρωση των στοιχείων.

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι όλες οι ενέργειες έγιναν προκειμένου να στελεχωθούν άμεσα οι ΜΕΘ, ΜΑΦ, ΜΕΝΝ στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας, το οποίο προχώρησε στην πρόσληψη 100 γιατρών και 400 νοσηλευτών με προκήρυξη μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τονίζει επίσης ότι με στόχο την γρήγορη, αλλά και διαφανή ολοκλήρωση της διαδικασίας, προχώρησε σε επανέλεγχο των φακέλων των υποψηφίων προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η μοριοδότηση θα είναι απολύτως σύμφωνη με τα δημοσιευθέντα στην προκήρυξη κριτήρια.

Τέλος, σημειώνει ότι εκείνοι που σήμερα καταγγέλλουν για «παρέμβαση» είναι «οι ίδιοι που πρόσφεραν διαχρονικά και συνεχίζουν να προσφέρουν πολιτική ασυλία σε ένα αποδεδειγμένα αδιαφανές, πελατειακό και διαπλεκόμενο με συμφέροντα καθεστώς στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που αυτή την περίοδο προωθείται η εξυγίανσή του».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή