Βόλεϊ: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ, απέκλεισε τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 21:02
UPD:21:12
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς με πρωταγωνιστή τον Σεπέδα και κυριαρχία στο μπλοκ με Λι, Σμαραγδή νίκησε τον Ολυμπιακό 3-1 σετ και με συνολικές νίκες 3-1 στη σειρά των ημιτελικών προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο του.

O αποψινός αγώνας ήταν όπως και οι προηγούμενοι, δηλαδή εξαιρετικός, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και μεγάλες μάχες στο φιλέ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μάλιστα 1-0 σετ, είχε μικρό προβάδισμα μέχρι τα μισά και των υπολοίπων σετ αλλά χωρίς ποιότητα στην υποδοχή και με υστερήσαντες όλους τους επιθετικούς του, ειδικά τους Έγκλεσκαλνς και Τσουκ, δεν είχε τύχη.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέλαβαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ στους τελικούς ο ΠΑΟΚ θα έχει μειονέκτημα έδρας με όποια ομάδα και να παίξει αντίπαλος, ενώ θέλει να περάσει στην ιστορία ως η πρώτη ομάδα που κατακτά τίτλο αν και πήρε την 4η θέση στην κανονική περίοδο.

Αν ο Φοίνικας προκριθεί απόψε εις βάρος της Κηφισιάς η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει την Τρίτη 19 Απριλίου. Αν υπάρξει και 5ος αγώνας στο Ζηρίνειο, τότε οι τελικοί θα αρχίσουν την Παρασκευή 22 Απριλίου, με τον τίτλο να κρίνεται στις τρεις νίκες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις