Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2005 07:00
A- A A+

Σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά, με πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί, με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα Ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο ισχυροί, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα Ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, τις απογευματινές ώρες, κυρίως στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη, η μεγίστη θερμοκρασία, θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και στα βόρεια, τοπικά ισχυροί, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι, θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές, η μεγίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αρχικά αίθριο καιρό, προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, αλλά τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι, θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιοανατολικά τοπικά ισχυροί. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στην Νότια νησιωτική χώρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή