Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2005 07:00
A- A A+

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Κανονικές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν για την εποχή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως στη Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, με πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, με σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλία και στα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και στα νότια, τοπικά, ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά, βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αρχικά αίθριο καιρό, προβλέπει για αύριο, Σάββατο, η ΕΜΥ, αλλά τις απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιοανατολικά, τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή

Λίγες νεφώσεις, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιοανατολικά, τοπικά, ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή