Αγγλία: «Καθάρισε» μέσα σε επτά λεπτά τη Γιουνάιτεντ η Τότεναμ (3-0)

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 21:10
UPD:21:16
REUTERS/Eddie Keogh

Επτά λεπτά χρειάστηκαν οι «πετεινοί» στην επανάληψη (70΄-76΄) για να στείλουν... στα σχοινιά τους «μπέμπηδες» και να διατηρήσουν «ζωντανές» τις λίγες ελπίδες που έχουν στα εναπομείναντα πέντε ματς για να «κόψουν πρώτοι το νήμα».

A- A A+

Στο... κυνήγι της Λέστερ για τον τίτλο παραμένει η Τότεναμ, μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Επτά λεπτά χρειάστηκαν οι «πετεινοί» στην επανάληψη (70΄-76΄) για να στείλουν... στα σχοινιά τους «μπέμπηδες» και να διατηρήσουν «ζωντανές» τις λίγες ελπίδες που έχουν στα εναπομείναντα πέντε ματς για να «κόψουν πρώτοι το νήμα». Η ομάδα του Ποκετίνο βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Λέστερ και χρειάζεται ένα θαύμα για να καλύψει τη διαφορά, καθώς οι «αλεπούδες» χρειάζονται 3 νίκες στα ματς που απομένουν για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο Ντέλε Άλι στο 70' έκανε το 1-0, στο 74΄ ο Αλντερβάιρελντ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και στο 76΄ ο Λαμέλα «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους γηπεδούχους, απέναντι σε μία τραγική Γιουνάιτεντ.

«Πολυβόλο» ήταν στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, που συνέτριψε με 4-1 τη Στόουκ Σίτι κι έδειξε πανέτοιμη για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League με τη Ντόρτμουντ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κόκκινων» ήταν ο Ντιβόκ Οριζί ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (50΄, 65΄), ενώ μπήκε ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Στο 8΄ ο Μορένο είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Στάριτζ διπλασίασε τα τέρματα της Λίβερπουλ στο 32΄. Το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε στο 22΄ ο Κρκιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις