Χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής σε ΠΑΕ από την Ε.Ε.Α

Ακέφαλος ο Ηρακλής - Ακυρώθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Χούλη
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2005 21:44
UPD:21:57
A- A A+

Mε τη χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και με την αίτηση χορήγησης άδειας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής, από τον κ. Δημήτρη Χούλη, ασχολήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.).

Από τον έλεγχο των προσκομισθέντων δικαιολογητικών, η Ε.Ε.Α. αποφάσισε τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, της αγωνιστικής περιόδου 2005-2006, στις εξής ομάδες:

Α΄ Εθνική: ΑΕΚ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, SKODA ΞΑΝΘΗ, ΟΦΗ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.

Β΄ Εθνική: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΡΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ.

Γ΄ Εθνική: ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ, ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ, ΛΑΜΙΑ, ΑΧΑΪΚΗ, ΛΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Για τις υπόλοιπες, ΠΑΕ και ΤΑΠ που θα μετέχουν στα πρωταθλήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνικής, η Επιτροπή αποφάσισε να ορίσει, ως καταλυτική ημερομηνία υποβολής «των ελλειπόντων δικαιολογητικών», την Τετάρτη 27-7-2005 και ώρα 14:30. Την ίδια ημέρα και ώρα 15:00, η Ε.Ε.Α. θα συνεδριάσει για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις της.

Η Ε.Ε.Α. δεν έδωσε την απαιτούμενη εκ του Νόμου άδεια για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής, στον κ. Δημήτρη Χούλη, λόγω της ανάμειξής του σε υπόθεση ναρκωτικών το 2002 και της καταδίκης του για δυο χρόνια και τρεις μήνες με διετή αναστολή. Όταν άρχισε τις διαπραγματεύσεις με τη διοικούσα επιτροπή ο Δημήτρης Χούλης δεν είχε λήξει ακόμα η αναστολή του και αυτό ήταν το σημείο που «στοίχισε» στην προσπάθεια ανάμειξής του στα διοικητικά του «Γηραιού».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις