Καθηλώνονται αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2005 08:37
UPD:10:12
A- A A+

Εικοσιτετράωρη απεργία, κάνουν αύριο οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, στον προαστιακό και στον ΟΣΕ, όπου θα κινηθούν μόνο οι αμαξοστοιχίες κοινωνικών αναγκών.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία, συμμετέχει η ΟΣΠΑ, το οποίο σημαίνει μία μόνο πτήση ανά προορισμό και ανά χώρα. Καλό θα είναι, όσοι ταξιδέψουν με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, να επικοινωνήσουν πρώτα με το τηλ. 210-9666-666, προκειμένου να δου εάν θα γίνει η πτήση τους.

Τα τρόλλεϋ, θα έχουν στάση εργασίας από την αρχή της βάρδιας έως τις 7 το πρωΐ και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Μένει ακόμη το τραμ και το μετρό, όπου οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν σήμερα για το πώς θα γίνει αύριο η απεργία τους.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι. Ετσι αύριο δεν θα εκδοθούν εφημερίδες και δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων και ειδησεογραφικές εκπομπές από τα ραδιόφωνα, τα τηλεοπτικά κανάλια και τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων, καθώς και τα portals.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή